Oppotten & materiaal verhuur

Oppotten met supersnelle oppotmachines

Al jarenlang verzorgen wij tot volle tevredenheid het oppotten met de supersnelle ‘Stolze 3030’ oppotmachine.

Ook het afstrooien kan hierbij worden toegepast met een speciaal door Martin Stolze BV (De Lier) ontwikkelde machine. Met deze machine kunnen diverse soorten afstrooisel worden verwerkt zoals bijvoorbeeld bark.

Verhuur van oppotmachines en transportbanden

Samen met Martin Stolze hebben wij een verhuurafdeling opgezet.

Wij verhuren:

  • Oppotmachines – Stolze 3030 met enkele en dubbele automatische pottenvuller, capaciteit enkel tot 3900/uur en dubbel tot 7800/uur.
  • Transportbanden –  zowel motor als koppeldelen
  • Afstrooiers
  • Snaarbochten
  • Enz.

Advies en maatwerk

Heeft u specifieke wensen neem dan hier contact met ons op. De geweldige kennis en jarenlange ervaring van Greenpride en Martin Stolze BV staat dan tot uw beschikking. Ook als het gaat om intern transport, trayvullers, dozenplakker, enz. Altijd vanuit het oogpunt dat wij voor de klant een efficiënte maatwerkoplossing vinden.

Transportbanden

De snelste en makkelijkste manier om potplanten of andere producten te verplaatsen binnen een kas is het gebruik van transportbanden. Betrouwbaar en efficiënt zorgen ze voor het transport dat u nodig heeft.

Transportbanden bij het oppotten

Ook wij maken gebruik van transportbanden bij het oppotten . Snel, gemakkelijk en betrouwbaar. Er is meer mogelijk met transportbanden dan u denkt! Neem contact met ons op als u meer wilt weten of als u zich afvraagt of transportbanden ook voor u een uitkomst zijn!

info@greenpride.nlOPPOTTEN & MATERIAAL VERHUUR