Veilig Werken

Veilig werken is onze standaard.

Bij het werken op of aan een kas is de laatste jaren de veiligheid steeds belangrijker geworden. Mede doordat kassen hoger, en de goten smaller worden ontstaan er gevaarlijke situaties waarbij zich in het verleden al ernstige ongevallen voorgedaan hebben.

Greenpride doet er alles aan om de veiligheid van personeel en opdrachtgevers te waarborgen. Vanaf 1 januari 2010 is de arbo-wetgeving gewijzigd. Loonbedrijven die lid zijn van de VSR (Vereniging van Scherm- en Reinigingsbedrijven) welke ook heeft geparticipeerd in de arbo-catalogus, laten vanaf 1 januari 2010 hun medewerkers niet meer zonder veilige hulpmiddelen of valbeveiliging op uw kas werken. Dit betekent dat veilige servicerails met voldoende stevige gootconsoles en een servicedok onmisbaar worden aan een kas. Loonbedrijven die niet voldoen aan de wetgeving kunnen rekenen op grote boetes.

Maar de belangrijkste reden om veilig te werken is nog altijd het welzijn van de medewerkers zelf.

Greenpride heeft voor uw kas en voor elke type goot de juiste oplossing als het gaat om het plaatsen van een servicerail. Eventueel uitgevoerd met een serviceplatform/servicedok.

info@greenpride.nlVeilig Werken