Actueel

Hittegolf stress!!

De weersverwachting voor de komende dagen is voor Nederlandse begrippen heet!!

We merkten de afgelopen dagen al dat onze klanten de warmte aan zagen komen, en wij proberen hier maximaal op in te spelen. Het is echter zo extreem dat u rekening moet houden met een wachttijd van 3-4 dagen voordat wij u kunnen inplannen.

Het Nederlands weer kenmerkt zich de laatste jaren steeds nadrukkelijker met extremen. Zowel zware onweersbuien die een spuitkrijtcoating er direct weer afspoelt na een broeierige dag, dan wel donkere periode’s gevolgd door een aantal dagen extreem weer.

Deze excessen leiden ook bij ons tot pieken in de uitvoering.

Voorkom teleurstelling en volg ons motto: “twijfel niet #krijt op tijd “,

wellicht dat u op een donkere dag denk had ik maar niet gekrijt, maar de extremen ingaan zonder coating kan voor veel grotere gevolgen zorgen ,dan wanneer u de gok neemt en afwacht. Een ding is zeker, een aantal extreme dagen komt gewoon elk jaar voor.

Wij zien de coating dan ook als een soort “verzekering” waarbij u de kwaliteit van uw product waarborgt.

Erwin HebelsHittegolf stress!!