Actueel

BIOFEED – Vloeibare meststoffen voor een prachtig resultaat

Met Biofeed vloeibare meststoffen krijgt u een prachtig resultaat met uw gewassen. Er zijn tal van Biofeed producten. Dit zijn vloeibare meststoffen die afgestemd kunnen worden op ieders omstandigheden. Immers niemand is gelijk. Greenpride is de dealer van Biofeed en andere producten van deze producent. Daarom kunt u een beroep doen op onze expertise.

Persoonlijk advies bij Biofeed vloeibare meststoffen

In een persoonlijk gesprek komen alle specifieke eisen aan bod. Daarmee kijken we naar uw situatie en geven een goed advies. Daarna zullen wij de benodigde stoffen op uw kweek afgestemmmen. Daardoor krijgt u het beste resultaat. Met het Biofeedsysteem bieden wij alle kwekers de ideale combinatie van efficiency, gebruiksgemak, maar ook arbeidsbesparing.

Innovatie & verfijning

Biofeed wordt gemaakt door Univar Solutions. Dit is de pionier op dit gebied. De jarenlange ervaring heeft geleid tot producten die geen kweker mag missen en vandaar dat Greenpride dit product ook in haar programma heeft opgenomen. Neem direct contact op voor het beste resultaat contact op met GreenPride.

Lees hier het persbericht dat wij dealer zijn van Biofeed. Dat doen we voor Noord-Nederland en Duitsland.

Erwin HebelsBIOFEED – Vloeibare meststoffen voor een prachtig resultaat