Actueel

Kassen krijten: Krijt op Tijd met Greenpride!

Kassen krijten, oftewel krijt op tijd, dat is onze aanbeveling voor komende periode. Langzaam maar zeker komt de zon steeds hoger aan de hemel te staan en brengt daarom langer licht en warmte. Daarom is het nu tijd om uw kas(sen) te krijten opdat uw kostbare teelt optimaal te beschermen.

Expertise met kassen krijten

GreenPride heeft voor het kassen krijten precies de juiste machines en kunnen het ook prima handmatig doen. Voor het machinaal spuiten van onze coatings hebben wij onze eigen Greenpride coating machines ontwikkeld. Het grote voordeel hierbij voor u is een nog gelijkmatigere verdeling en daarom minder verbruik. Dat scheelt in tijd en intussen scheelt dat ook in de kosten.

Coating

Tegenwoordig kunnen we beter praten over het aanbrengen van een “coating”. Door de komst van nieuwe krijt- en schermmiddelen is het belangrijk om de goede keuzes te maken. Gaat het om scherming, warmtereductie, creëren van een diffuus kasdek, alsook een combinatie? De meeste telers kiezen voor een blijvende coating waarvan de levensduur bepaald wordt door de hoeveelheid scherming die men wil. Voor alle krijt en coating geldt dat ze door middel van inspuiten met een remover na een goede regenbui weer verwijderd zijn, zodat u in het najaar en winter weer optimaal gebruikt maakt van het dan beschikbare lichtniveau.

Bij Greenpride leggen wij onze klanten het duidelijk uit hoe het werkt, zodat u weet waarvoor u kiest. Maak direct een afspraak dan bent u op de komende zomer goed voorbereid. Of maak alvast op tijd een afspraak voor het krijten van uw kassen voor komende periodes.

Neem voor informatie voor het beste resultaat contact op met Greenpride.

En als we toch een afspraak maken, dan kunnen wij u ook informeren over onze verdere aanbod. Zo zorgen we voor glasreiniging, oppotten, verhuur van o.a. oppotmachines, barkstrooiers en transportbanden. Ook verzorgen we loonwerk.

Specialist Erwin Hebels, +31 6 51451281 of erwin@greenpride.nl

Erwin HebelsKassen krijten: Krijt op Tijd met Greenpride!